Gå videre til hovedindholdet

den fine paraply


Så er tiden kommet til at fortælle om den fine paraply vi købte til brylluppet! og her kommer selvfølgelig en masse smukke billeder af den. 









Paraplyen er købt i en brugskunst butik i Tranum (Nordjylland). Vi gav omkring 200 kroner for den og ja det er den dyreste paraply jeg nogensinde i mit liv kommer til at købe! Hehe. Men det gode ved at spare på nogle andre ting i brylluppet er jo at så har man råd til at give lidt ekstra for andre ting. F.eks. en smuk og romantisk paraply som kunne have været meget nødvendig hvis det havde regnet på vores bryllupsdag. Det gjorde det dog heldigvis ikke! :D


Her er Lisbeth Dahls hjemmeside. Her kan du se nogle af de andre paraplyer. http://www.lisbethdahl.com/accessories/paraplyer.html


Det var simpelthen det jeg havde at fortælle om den fine paraply. Glæd jer til at jeg snart begynder at skrive om livet efter brylluppet! Når jeg er færdig med at skrive om brylluppet vil jeg nemlig begynde at fortælle jer alle om fx. vores nye lejlighed og hvordan den er indrettet. 


Håber I kan bruge bloggen som inspiration! Tjek også vores hjemmeside:

http://www.haugaardiversen.dk/

og LIKE vores facebook side:

http://www.facebook.com/pages/Miriam-Anders/125391100962681


Hvis du har spørgsmål, eller gode forslag til hvad du godt kunne tænke dig at læse om på bloggen,  kan du skrive en mail til: MogA@Haugaardiversen.dk





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Papir Transformation

Sådan her kan du lave ganske almindelig, hvidt A4 papir, om til papir der ser gammelt og slidt ud. Det kan nemmelig være svært at finde gammelt papir som der ikke er noget mønster eller andet på og som ikke koster en bondegård som hvis man skal købe det i en Hobby forretning. Det kan foreksempel bruges til bordkort. (hold øje med kommende indlæg om vores bordkort) her er et par lette trin til hvordan du selv kan gøre det: billede 1: Find noget groft salt i køkkenskuffen. Det behøver ikke at være noget bestemt salt. Kan sagtens være det billigste. Du skal ikke bruge ret meget så lad endelig være med at hælde for meget op (taler af erfaring hehe)  Når papiret er blevet farvet kan man strø lidt groft salt ud over. Saltet suger noget af farven til sig så der kommer små lysere pletter på papiret. Det er med til at gøre at det ser gammelt og brugt ud.  billede 2: Lav en kop kaffe. Igen behøver det ikke være et eller andet fancy kaffe. du kan bruge det gamle...

Design dit eget frimærke

Jeg har læst at man kan lave sit eget frimærke! Jeg har ikke selv gjort det, men ifølge en anden brud på Bryllupsklar.dk skulle det altså virke. Det kan gøres sådan her: Skabelonen (nederst i indlæget) skulle virke 100%, og skulle blive godkendt på posthuset.  Man skal have en porto-kode til hvert enkelt frimærke af Post Danmark (så hvis du skal sende 100 invitationer kan det godt blive noget af et stort arbejde hehe). Der er 2 måder at få denne kode på: 1) download Post Danmark Porto appén til din iPhone eller Android telefon og der kan du så bestille den. Du modtager koden pr. sms. Man kan betale via sin mobilregning eller via betalingskort. frimærkerne koster 8 kr. stk. Det er det samme som et alm. A-post brev. 2) Send en sms med ordet "Porto" til 1900, så modtager du koden med sms. Du kan læse mere om det på Post Danmarks hjemmeside. Når du har fået de koder du skal bruge kan du skrive det ved siden af dit eget billede eller hvad du nu vælger, print frimærke...

Update!

Hej alle! Lang tid siden! Det er ca. en måned siden jeg sidst har slået noget op her på bloggen.. Så det er da vidst ved at være tid til det igen! Vil i dette oplæg fortælle lidt om min fødselsdag og hvad der ellers er sket siden jeg blev 20. Vi starter med min fødselsdags fest!  Vi fik en masse LÆKKER kage! Her er nogle billeder: Regnbue muffins! Chokolade muffins med blå og hvid glasur med en slik-strimmel-regnbue på toppen. Tip: hvis du vil have glasuren lidt tykkere så put lidt flydende becel i.  Makronkage med vaniljecreme og friske jordbær.  Gele appelsiner med rød og gul gele. Her er nogle billeder af hvordan vi lavede dem: romkugler med krymmel.  Banankage med vaniliecreme og lyserød glasur.  Mustache chokoladekage med ckokoladeglasur.  Chokolademuffins med flødeskum og "annanas blomster" Annanassen "skrælles" og skæres i så tynde skiver som muligt. De ba...